Consiliului Local al Seniorilor isi continua activitatea si in 2015

Consiliului Local al Seniorilor isi continua activitatea si in 2015

Consiliului Local al Seniorilor s-a reunit în prima ședință operativă din acest an care a avut ca scop stabilirea calendarului de activități pentru anul 2015.
Unul dintre obiectivele Consiliului Local al Seniorilor pentru anul în curs este crearea unor condiții de viață mai bune pentru persoanele vârstnice, cu posibilități reduse sau care necesită sprijin. În acest sens, se vor face demersurile necesare pentru înființarea unui centru de zi în municipiul Giurgiu.
O prioritate pentru Consiliu este sprijinirea activității de învățământ și educație, prin înfiinţarea la nivelul municipiului a unui centru de învățare a limbilor străine. De asemenea , seniorii îşi propun ca anul acesta să organizeze un concurs de cultură generală între licee, în colaborare cu Consiliul Local al Tinerilor și organizarea unui simpozion pe tema prevenției diabetului, în parteneriat cu Filiala de Cruce Roșie Giurgiu.
Consiliul Local al Seniorilor a fost constituit în aprilie 2012, cu ocazia Zilei Municipiului Giurgiu. Acesta reunește personalități marcante ale comunității giurgiuvene, reprezentanți ai unor asociații profesionale.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Piata de gross, un obiectiv de investitii ce va fi finalizat anul acesta

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.